tisdag 2 oktober 2012

En tisdag i oktober.

Andra dagen i oktober börjar redan gå mot sitt slut. Just nu är min sambo i nattningstagen så då tänkte jag dokumentera hur den här tisdagen såg ut. En väldigt vanlig men väldigt fin liten tisdag i oktober.

Vi hade en lite jobbig natt, inte så farlig egentligen men den här lille killen ville vara vaken och leka mellan två och fyra så vi var lite slitna i morse. Ja, jag och sambon då, Vilgot var som synes väldigt pigg och glad.

Sen tvättade jag. Det blir ju en del tvätt när man har en bebis. Men det är lugnt, tvätt är utan tvekan den roligaste hushållssysslan.

Sen gick vi ut på promenad i skogen där vi bor. En riktigt fin höstdag och Vilgot sov hela promenaden igenom, ja utom då när jag tog bilden. Sån himla lyx att bo så nära skogen som jag gör. Kan tänka mig att det kommer bli extra kul när Vilgot är större. Då kan vi gå ut och leta maskar och samla på fina löv och pinnar.

Med tanke på min stora bokutmaning radade jag upp alla mina nyaste helt olästa böcker och försökte bestämma mig för vilken jag ska börja med. Det lutar åt att det blir antingen Åsa Moberg eller Caitlin Moran. Vi får se!

Mellis! Har precis upptäckt grapefrukt. Det är ju supergott!

Sen ville den här unge herren inte ligga och vila mer utan ville ha mammalek, pussar på magen och kramar så jag kunde inte säga nej. Hur kan man det liksom?
Nu ikväll blir det nog en av alla våra serier, och sen är jag sugen på lite glass. Kan nog bli en fin avslutning på den här väldigt lugna och fina lilla tisdagen.

2 kommentarer:

  1. men vilken goding!
    söt body också eftersom jag liksom många andra nuförtiden är ett stort fan av ugglor.
    ska genast läsa vidare då detta verkar vara en blogg i min smak.
    ha en trevlig helg!

    SvaraRadera