måndag 24 september 2012

nytt här hemma.

Två nya skolplanscher har fått pryda väggarna här hemma. En om potatis och en om min favoritblomma gullviva. Efter sommarens obeskrivliga fynd där jag och min kille fick bokstavligen plocka planscher från en gammal skolvind är dessa två de första som har kommit upp på väggen. Härnäst ska en snygg 
anatomiplansch upp nånstans också.Annat som är nytt här hemma är att lillgrabben äter gröt som att det inte finns någon morgondag. Himla kul tycker hans mor och far och speciellt hans mor som börjar tycka att den lilla amning som är kvar är väldigt meckig.Och sen har vi grävt fram en fleeceoverall till honom nu ifrån en av alla våra klädkassar från min syster. Jag tycker han ser ut som en liten björn i den, alltså älskar jag den.
Det var det som var nytt här hemma den här gången!

2 kommentarer:

  1. plocka planscher från en gammal skolvind = drömmen! för övrigt är nog Vilgot det bästa i hela mitt instragram-flöde. Minerna alltså!

    SvaraRadera
  2. ps. jag är dålig på att kommentera för jag tycker att det är lite krånglgt när man måste ha ett google-account eller liknande. det är kanske en inställning du valt, men annars kanske man kan göra så att det går att kommentera enbart med namn+websida? vet inte ens om det syns eller hur det funkar, men det är Linnéa från bloggen linneahansson.blogg.se som talar!

    SvaraRadera