tisdag 25 september 2012

Kommentera mera!

Det har varit lite krångligt att kommentera här har jag fått veta och det är ju supertrist. Men nu är det fixat så nu ska det vara enkelt att vem som helst kan kommentera! Så kör på, bombardera mig med kommentarer nu!Annars är jag i zombiemode idag efter en rätt jobbig natt. Efter matningen vid 3 ville Vilgot att det skulle vara morgon. Efter två timmar av vaggande och gud vet vad somnade han till slut..i en timme till. Så jag är rätt slut och Vilgot sitter här bredvid och skrattar och leker. Jaja, jag får sova när jag blir pensionär.


12 kommentarer:

 1. 2 år tog det nästan innan Lillen började sova hela nätter! Nu är den tiden bortglömd!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, två år? Det känns ändå skönare att höra än de som säger att deras bebisar sov hela nätterna från en månad typ...Skönt att man glömmer bort sömnbristen! :)

   Radera
 2. Ska absolut börja kommentar-terra dig nu! Jag har försökt kommentera innan, men det har inte sidan tyckt om. Kul att läsa om vad du gör om dagarna. Keep it up! /Lisa-fisa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Whiiii!!!! Du borde blogga igen så jag får läsa om dina dagar också! Puzzzzzz

   Radera
 3. Fast självklart är det inte vattentätt men 3-4 nätter av 7 är rätt hyfsade iaf. Sen är han morgonpigg och med morgon menas allt ifrån 05-06.30. Jag kan räkna på två händer hur många gånger han behagat att sova tills kl 08. Å när han gör det vaknar man själv av tron att han har dött i sömnen och man vågar nästan inte gå in i rummet för att kolla.

  När han var 1,5 år var jag så slut ( varit själv mestadels ) att jag gick till hans läkare och sa "du har två val= antingen skriver du ut Theralen droppar till Lillen så jag får sova mer än 2 timmar i taget eller så lämnar jag honom kvar här och går hem och sover". Hon skrev ut det. Efter en "kur" på ca 10 dagar blev det mkt bättre. Inget jag är stolt över men jag höll på att gå in i väggen. Hade inte då sovit en hel natt på 2,5 år ca. ( extrem foglossning ). Så. Nästa bebis beställer jag en som sover hela nätter, ingen kolik och är bebis ett bra tag.

  SvaraRadera
 4. hej hurra och skitsnygg bild!

  SvaraRadera
 5. Äntligen kan man kommentera! Hurra!

  SvaraRadera
 6. Sådär flådig är jag fasen aldrig när jag dricker cola! Och jag dricker cola ofta. (måste bättra på rutinerna)

  SvaraRadera
  Svar
  1. är du inte? Så ser jag ALLTID ut. Eller nje kanske inte.

   Radera
 7. Åå, äntligen fungerar det! Heja!

  SvaraRadera