torsdag 27 september 2012

filmtips x2

Jag älskar film. Bästa mediet som finns och jag har konsumerat MÅNGA filmer i mina dagar. På sistone har det dock inte blivit så många av förklarliga skäl men jag har sett två pärlor som är värda att tipsa om:

Take this waltz.
En fin liten film med min favorit Michelle Williams och med Seth Rogen. Williams spelar en ung uttråkad fru och författare som blir förälskad i konstnärsgrannen som försörjer sig på att åka riksha runt i staden. Rätt oförutsägbar, fin musik och sympatiska karaktärer! (Lisa, jag tror du skulle gilla den!) Väldigt tankvärd film som stannar kvar länge...såna filmer ser man ju inte direkt ofta.

The Cabin in the woods.

Okej. Grejen med den här filmen är att den är så jävla bra om man inte vet någonting om den. Över huvud taget. Gillar man skräckfilmer och vill se nåt väldigt originellt måste man se den här och inte läsa NÅT om den. Inte se nån trailer, bara de här bilderna säger för mycket tycker jag! Men den här rekommenderar jag verkligen, men man måste gilla skräckfilmer tror jag för att verkligen kunna uppskatta den. SKITBRA.

Mindre bra filmer jag sett på sistoner: Five year engagement (zzzz) och Hall Pass (skitdålig). Undvik.

3 kommentarer:

 1. Perfekt med lite filmtips!

  SvaraRadera
 2. jag har alltid gillat dina filmtips och take this waltz vill jag verkligen se! men cabin in the woods är nog inget för mig, jag är för skraj.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej men se Take this waltz, jag tror du skulle gilla den skarpt!

   Radera