fredag 22 mars 2013

jinxa inte det nu för fan.

Jag är inte så värst skrockfull men är det nåt jag tror övertygat på så är det att man inte ska jinxa saker och ting. Ni vet, att man säger “Det var ju jättelängesen det regnade” och dagen efter börjar det regna. Man ska inte utmana ödet och jinxa saker och ting! När Vilgot var pytteliten kunde jag bli fly förbannad på M om han tog ut saker i förskott, t.ex. genom att säga saker som “Nu kommer han nog inte bajsa mer idag”, “Vad lätt det gick att lägga honom ikväll, imorgon går det nog lika bra” eller “Äntligen tycker han om att åka i vagnen”. Varenda gång nåt sånt här sades blev jag sur och varje  gång det sen sket sig, .tex. genom bajsfester, oändliga läggningar och vagnvägran i månader skyllde jag sedan på M och på ödet. Man ska inte jinxa!

Så vad gör jag då? Det började för en vecka sen när jag sa både till M och till min mamma : “Vilgot har inte varit sjuk på flera månader, han klarar sig nog nu i vår”. Vad hände? Han fick feber och en hemsk förkylning dagen efter. Bra Rebecca.

Och igår då. Efter två nätter av att ha sovit hela natten delar jag med mig av det här på Instagram. Delar en bild på mig, överlycklig över att ha sovit en hel natt utan att ens vaknat till och gett honom nappen. 12 h sömn för min lille plutt. 12 timmar!!! Vad hände i natt då? Jo, läggningen gick bra, för bra till och med. Borde ha anat något redan då. Han vaknar sen vid 23, är uppe en timme och gråter och sover sen oroligt fram till kl. 3.30 då han är otröstlig, spyr ner sängen och sig själv och har varit uppe sen dess (visste ni förresten att både oprah och gilmore girls går på tv vid typ fyratiden? Woho!)

lärdomen av det här då: Jinxa inte saker och ting. Du vet bättre Rebecca

2 kommentarer:

 1. You've made some really good points there. I looked on the net for more information about the issue and found most individuals will go along with your views on this web site.

  my site: jocuri mario y8

  SvaraRadera
 2. wonderful publish, very informative. I wonder why the other specialists of this sector don't understand this. You should continue your writing. I'm sure,
  you have a huge readers' base already!

  Review my blog post - Jocuri masini

  SvaraRadera