onsdag 20 mars 2013

hejdå girls och annat dravel.

här hemma har det varit sjukstuga hela helgen och nu i början av veckan. En febrig liten bebis, en jäkla snöstorm och en förlamande trötthet har varit nyckelorden här hemma. Idag verkade det ändå som att Vilgot var på bättringsvägen, han har krupit runt och lekt nästan hela dagen. Det är så otroligt hjärtskärande när han är sjuk, han är så ledsen och man själv är ännu mer ledsen för att man inte kan trolla bort det direkt.
Annars har vi mest chillat här hemma. Såg sista avsnittet av Girls igår kväll och har inte riktigt kunna sluta tänka på det, vet inte om jag tyckte om det eller inte. HÄR KOMMER SPOILERS!!!!
Det är därför jag gillar serien så mycket, den är ju inte helt enkel att titta på alla gånger. Jag tycker att hela säsongen har varit så himla mörk. Vi har sett Hannah gå ner sig mer och mer, tillbaka i sin OCD, bli helt nerbruten av att skriva den där jäkla boken och få tv –historiens fulaste frisyr. Gårdagens avsnitt var så jäkla jobbigt att titta på, mest för att vissa saker gick rakt in i hjärtat och gjorde att jag mådde så jävla dåligt. Dock var vissa grejer bra, vi kör det i listform why don´t we?

Jobbiga grejer
- Hannahs telefonsamtal till Jessa.
-Sexet mellan Ray och Shoshanna. Awkward.
-När Hannah klipper sitt eget hår.
-Hannahs självdiagnostiering och andra trevliga googlingar i början av avsnittet.

Dåliga grejer
-Att Marnie blev tillsammans med douche-Charlie. Helt fel. De passar inte ihop jöö! Bättre om hon fortsatt vara tillsammans med knäppiskonstnären.
-Hela grejen med att Adam springer genom NYs gator. Jag älskar romcom-slut men det här var lite för mycket till och med för mig.
-Hannahs frisyr.

Bra grejer
-När Shoshanna gör slut med Ray och håller typ världens bästa göraslut-tal.
-Adams bara överkropp
-När Adam bär Hannah i slutet. Vet inte om jag egentligen gillar slutet men just de sekunderna var väldigt fina.


ÄLSKA-grejer
-Shoshannas hångel på slutet. Fantastiskt. Älskar henne numera.
-Adams bara överkropp.
Summa summarum: Bra säsongsavslutning men vissa grejer sög. Fast jag älskar det ändå.

1 kommentar:

  1. Samtalet till Jessa var så hjärtskärande. :(
    Jag läste nånstans på internet nån som tyckte att det borde varit Jessa som sprang genom natten till Hannah istället, inte Adam. Det hade varit fint det, men kanske lite bra för att vara sant. Jag gillar ändå att Jessa dragit för det är ju det hon gör. Det säger ju Marnie redan i första avsnitten, att Jessa är en sådan som kommer, rör till det och sedan drar.

    SvaraRadera