tisdag 22 januari 2013

Lite tankar om Girls.

Att gud vad trött jag blir så fort Jessa dyker upp i nya säsongen av Girls. Älskade henne i första, nu tycker jag bara att hela storyn med hon och britten är så himla tråkig. Vad hände?

Och vad jag börjar älska Marnie mer och mer. Hon går ner sig i träsket och det är så härligt att följa av nån anledning. Hon som var så jobbigt perfekt och trist i första säsongen är nu den som är den mest intressanta. Hon är så vilsen och nu är hon den som jag mer och mer identifierar mig med.

Jag älskar fortfarande Adam. Fast han är lite psychostalker. Älskar honom.

På tal om TV har vi äntligen börjat följa Breaking Bad nu också. Varför har vi väntat med detta? Det är ju så himla bra! Jag som trodde jag hade sett nästan alla bra serier hade det här guldkornet kvar. Nån som har några mer TV-tips? Har jag glömt nån superserie?

2 kommentarer:

  1. Vi började också se Breaking Bad långt efter alla andra. Nu ser vi tre avsnitt per dag typ! Girls har jag missat däremot..

    SvaraRadera
  2. Hej! Upptäckte din blogg inatt och sträckläste bakåt så långt det gick :) jättefin och rolig blogg! Är också besatt av Girls och Breaking bad hehe. Ang Girls tror jag Jessa är med så lite för att hon var gravid i somras när de spelade in nya säsongen. Här är lite coola bilder på henne som gravid btw: http://m.vice.com/read/one-in-the-oven-0000310-v19n10-girls-jemima-kirke
    Kram/Joanna

    SvaraRadera