tisdag 8 januari 2013

finfint till hemmet.

Kolla vilka tjusiga grejer som finns på Ellos just nu. Det är nästan man önskade att man var en storbloggare så kunde man kanske få lite grejer sponsrade. Skämt åsido kommer nog kudden och den översta mattan få flytta in hos oss. Nytt år: nytt hem. 

Sen måste vi snart ta stortrippen till Ikea och köpa lite förvaring och annat smått och gott till parvelns rum. Får panik bara av att tänka tanken på Ikea. Drar nog dit när nyårshetsen (nytt år:nytt hem) lagt sig lite och halva Stockholm inte befinner sig där. Är så himla pepp över att fixa till Vilgots rum nu, nu sover han ju därinne men rummet är långt ifrån klart. Lite tavlor ska upp, en ny byrå och kanske nån fin lampa ska vi kosta på honom. Himla fint ska det bli i alla fall!

4 kommentarer:

 1. Jag var på Ikea igår och i lördags. Det var faktiskt inte så mycket folk. Båda dagarna var jag in och ut under halvtimmen! :)

  SvaraRadera
 2. wow, då kanske man vågar sig dit då!

  SvaraRadera
 3. Men tack för tips! Skitasnyggt ju!

  SvaraRadera
 4. Åh, jag har varit sugen på kudden och den översta mattan sedan jag såg dem i Elloskatalogen för nån vecka sedan. Så himla fina! Och liksom så våriga och ljusa!

  SvaraRadera