söndag 3 februari 2013

Vårkänslor.


Saker jag är pepp inför nu, våren 2013:

- Att jag får vara hemma föräldraledig hela långa våren vilket betyder promenader ute i skogen, hänga med mammagruppen och framför allt vara hemma med världens roligaste och snällaste bebis. Jag ska verkligen ta vara på den här tiden vi har hemma han och jag, det är få förunnat!

- Att snart försvinner snön och isen från skogen så jag kan börja springa igen. Är så fruktansvärt pepp på det här. Har inte sprungit sen jag blev gravid typ så det var ett tag sen. Skor och kläder är inhandlade, nu är det bara att knåpa ihop en springlista på spotify och att vänta på lite varmare väder och sen kör vi!

-Att vi bokat tågresa hem till Småland i påsk! En hel vecka med häng med familj och vänner +god mat. Kan inte bli mycket bättre.

- Att M ev ska sluta jobba varannan helg så att vi kan umgås mer hela familjen. Vi får se bara om ekonomin tillåter men jag hoppas hoppas det.

-Att det snart snart snart är vår. Att alla vinterkläder kan stuvas ner i förrådet och man kan ha skinnjacka och tygskor på sig. Åh låt det bli så snart!

1 kommentar:

  1. Låter som riktiga vårpeppgrejer! Jag instämmer i flera av dem!

    SvaraRadera