onsdag 13 februari 2013

hem ljuva hem. not.


Okej jag är så trött på vår lägenhet nu. Både själva grejen att bo i lägenhet och även vår faktiska lägenhet. Den är ju lite för liten för oss tre men den har sin charm, bra läge och nära natur och dagis. MEN. Den är så himla skabbig, man märker att de här studentlägenheterna varit med ett tag om man säger så. Dassiga tapeter och kök och badrum som ser likadana ut som de säkert gjordes när de byggdes för x antal år sen. Hissen går sönder stup i kvarten, bästa gången det hände var när vi var inne i hissen och Vilgot bara var några veckor gammal. PANIKEN. För nån vecka sen försvann strömmen en dag och idag är det en vattenläcka så vi har noll vatten här hemma. Fy fan. Man inser hur jäkla beroende man är av ström och vatten, och ännu mer när man har en bebis. Det är just det att det är all den här skiten hela tiden. Vi kommer aldrig kunna byta boende här i Sthlm heller, då vi har noll bostadspoäng och noll cash. Ingen av oss har rika föräldrar så att köpa bostadsrätt är fett kört.

Jag vill ha ett hus nu. Jag är inne och porrsurfar på Hemnet varje dag och dagdrömmer om tvåplanshus med verandor, balkong, kakelugn, burspråk you name it. Jag vill ha ett eget hus, ett där man inte behöver höra sina grannar ha sex eller där man inte har dåligt samvete för att ens bebis gallskriker om nätterna och därmed väcker hela huset. Att bo i lägenhet suger. Speciellt i en lägenhet utan vatten. Bra dag det här.

2 kommentarer:

  1. Jag porrsurfade också på Hemnet hundratusen gånger per dag och drömde mig bort. Känns så himla skönt att man äntligen ska slippa allt vad lyhörda lägenheter och dryga hyresvärdar heter nu!

    SvaraRadera
    Svar
    1. jag förstår det! Jag får leva ut min husdröm genom dig lite nu istället! ;)

      Radera