söndag 27 maj 2012

Ett första inlägg.

Jag gör det igen. Startar upp en ny blogg med nytt namn och ny blommig och fin bakgrund. Jag har bloggat lite här och där sen 2006 tror jag men har varit rätt rastlös med mina bloggar. Den senaste jag hade, Dimmiga dagarna var väldigt fin och så men den kändes inte som jag längre och då var det inte så roligt att vara där inne och skriva längre.
Men så hände något rätt awesome i mitt liv för lite mindre än två veckor sen. Den 15:e maj blev jag mamma till världens sötaste, roligaste lille pojk och jag känner att jag vill dokumentera den här första tiden och då får det bli med hjälp av bloggeriet (plus att jag får nån mer sysselsättning under mammaledigheten...).
Den här bloggen kommer nog därför handla mest om den här lille krabaten men även om film och andra roligheter jag hittar på nätet för det är sånt jag tycker är roligt att läsa om. Och lite om mig då, jag är 26, jobbar som lärare och är smålänning i grunden. Flyttade upp till hufvudstaden för kärlekens skull och bor tillsammans med fästman och bebis i en alldeles för varm liten lägenhet. Jag älskar film, tv-serier och att äta kakor men den senaste favoritsysslan är att snusa bebisnacke.

Japp, det var den lilla presentationen! Nu ska jag lägga mig i sängen igen och vänta på att mina grabbar kommer tillbaka efter sin morgonpromenix. Sen blir det att fira min första Mors dag! Galet!


2 kommentarer:

  1. Jag kommer givetvis följa dig nu med.

    SvaraRadera
  2. Kul med en ny blogg som dessutom kommer handla om sånt jag tycker är kul att läsa om.

    SvaraRadera